Zielone smoothie

Autor: Data: maj 22, 2020 Kategoria: BIO przepisy, Jabłka, Przepisy, Szpinak

2 kiwi

3 garści świeżego szpinaku

2 jabłka

2 łodygi selera naciowego

 

 1.   Kiwi obrać ze skórki.

2.   Jabłka rozkroić, usunąć gniazda nasienne.

3.   Wszystkie składniki przełożyć na naczynia blendującego, albo sokowirówki z sitkiem do robienia przecierów.

4.   Jeśli powstała masa jest za gęsta można dodać szklankę wody i wymieszać.

Komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>