Składniki:

300 g młodych marchewek

1 łyżeczka cukru

½ łyżeczka soli

2 łyżki masła

Oscypek ChNP

 

  1. Marchewkę obrać i ugotować z cukrem i solą do miękkości.
  2. Odcedzić marchew na sicie.
  3. Naczynie do zapiekania wysmarować masłem.
  4. Ułożyć marchewkę i pokrojonego w kostkę oscypka.
  5. Zapiekać ok. 15 minut w temp. 180C.

  zostałam wyróżniona:)

Komentarz

  1. 7-8-2014

    To musi być przepyszne połączenie, z pewnością się skuszę :)

Komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>