Koktajl borówkowy z kaszą jaglaną oraz nasionami chia

Autor: Data: maj 24, 2020 Kategoria: BIO przepisy

Składniki:

½ szklanki ugotowanej kaszy jaglanej

2 łyżeczki nasion chia

3 łyżeczki miodu

3 szklanki  mleka kokosowego

2 szklanki borówek amerykańskich

 

  1. Kaszę jaglaną ugotować, odcedzić i odstawić do przestygnięcia.
  2. Kaszę oraz resztę składników przełożyć do naczynia blendującego i utrzeć blenderem.
  3. Rozlać do przygotowanych buteleczek.

Komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>